home   ///   over ons   ///   ons werk   ///   agenda   ///   contact 
 
Helma en Bram de Blouw werken samen als relatie- en huwelijkscoaches. Zij zijn meer dan 40 jaar getrouwd en hebben drie kinderen en een aantal kleinkinderen. Zij hebben hun opleiding in ‘Family Ministries’ en counseling genoten in Nieuw Zeeland, Nederland en de Verenigde Staten en hebben meerdere jaren ervaring met (huwelijks)coaching en onderwijs, zowel in Nederland als daarbuiten. Helma en Bram werken als part-time staf bij Youth with a Mission (Jeugd met een Opdracht) op het gebied van Family Ministries. Zij werken vanuit Amersfoort.
 
Youth With a Mission
Jeugd met een Opdracht
Huwelijkscoaching
Relatiecoaching
Huwelijksvoorbereiding
Familiecoaching
Huwelijkscursussen
Huwelijksvoorbereidingscursussen
Cursus: ’Ieder Kind een Eigen Aanpak (IKEA)’
Zorg na Scheiding

Lees meer
 
Het geven van huwelijks- en huwelijks voor-bereidingscursussen behoort tot de basistaken van HEARTWORK. Vraag naar de mogelijkheden voor groepen van 2-20 (echt)paren.

Ook voor een cursus in uw gemeente of voor een gemeente- of relatieweekend bereiden wij maat-gerichte programma’s voor.

Lees meer
 
Wij geloven dat God het huwelijk voor het leven heeft bedoeld. En toch gebeurt het dat één van de echtgenoten de beslissing neemt om een scheiding aan te vragen.

Met “Zorg na Scheiding” wil HEARTWORK een luisterend oor en richtinggever zijn voor mensen die door een scheiding heen gaan.

Lees meer
HEARTWORK   ///   Helma en Bram de Blouw   ///   Galjoen 13   ///   3863 EM Nijkerk   ///   telefoon: 06 - 53346140   ///   e-mail: info@heartworkcoaching.nl