home   ///   over ons   ///   ons werk   ///   agenda   ///   contact 
 


klik hier om naar webshop te gaan

 

We bieden een breed scala van hulp
HEARTWORK is gespecialiseerd in huwelijks coaching en huwelijkvoorbereiding. Met meer dan 40 jaar persoonlijke huwelijkservaring en meerdere jaren van coaching ervaring in binnen- en buitenland biedt HEARTWORK het volgende aan:

Huwelijkscoaching
bulletRelatiecoaching
bulletHuwelijksvoorbereiding
bulletHuwelijkscursussen
(als stel of groepsgewijs)
bulletHuwelijksvoorbereidingscursussen
(als stel of groepsgewijs)
bulletAvondvullend humoristisch programma
bulletGedraag je toch eens zoals ik

bulletCursus: ’Ieder Kind een Eigen Aanpak’ (IKEA)
bulletZorg na Scheiding (individueel of groepsgewijs)

Boeken

Onze boeken zijn beschikbaar via de webshop. ‘Ik heb er soms ZO GENOEG van’ moedigt mensen in een lastige relatie aan om niet op te geven. Er worden 10 redenen besproken om bij elkaar te blijven. Het nieuwste boek ‘Drievoudig snoer of Zijden draadje?’ (2017) bespreekt het christelijke huwelijk in de maatschappij van de eenentwintigste eeuw. De kijk op het huwelijk verandert steeds verder in de maatschappij. We moeten als christenen een bewuste keuze maken voor het Bijbelse huwelijk.

Onze aanpak
Onze aanpak is ervaringsgericht. We werken als echtpaar met jullie als echtpaar zodat de inbreng van beide geslachten gegarandeerd is. Want mannen en vrouwen zijn nu eenmaal verschillend! Indien wenselijk zullen we daarnaast ook individuele gesprekken voeren. Werken aan je relatie vraagt persoonlijke inzet en kan niet door gesprekken alleen verkregen worden. Huiswerk en oefeningen zijn een normaal onderdeel van het coachingsproces. Nogmaals: HEARTWORK vereist hard werk!

Cursussen
Het geven van huwelijks- en huwelijksvoorbereidingscursussen behoort tot de basistaken van HEARTWORK. Vraag naar de mogelijkheden voor groepen van 2-20 (echt)paren. Ook voor een cursus in uw gemeente of voor een gemeente- of relatieweekend bereiden wij maatgerichte programma’s voor.


 


klik hier om naar webshop te gaan

 

Zorg na echtscheiding
Wij geloven dat God het huwelijk voor het leven heeft bedoeld. En toch gebeurt het dat één van de echtgenoten de beslissing neemt om een scheiding aan te vragen. Voor vrijwel iedereen betekent dat een periode van pijn en rouwverwerking. Persoonlijkheidsvragen, geloofsvragen en toekomstvragen lopen dwars door elkaar heen. Met “Zorg na Echtscheiding” wil HEARTWORK een luisterend oor en richtinggever zijn voor mensen die door een scheiding heen gaan.
(NB. We helpen u dus niet bij de scheiding, maar wel bij de verwerking daarvan.) Door het hele land worden lotgenotendagen en ontmoetingsavonden georganiseerd.

De door ons geschreven boeken (Gebroken en toch heel, de weg van herstel na een echtscheiding en Voordat je opnieuw JA zegt, over hertrouwen na een echtscheiding) helpen mensen om door het scheidingsproces heen te gaan. Meer uitvoerige informatie over onze zorg na echtscheiding vindt u op de website www.gebrokenentochheel.nl

Hoeveel kost het?

We berekenen geen hoge uurtarieven maar vragen een inkomensafhankelijke donatie. Bij een gemiddelde gespreksduur van 1,5 uur met ons als echtpaar komt dat neer op een donatie van € 25 - € 40 per sessie. Bij meer intensieve programma’s (3 daags weekend programma of individueel dagprogramma) wordt de gevraagde donatie evenredig hoger. Daarnaast berekenen wij op kostenbasis de noodzakelijke studiematerialen door. De donatie wordt mede gebruikt om echtparen, die de kosten niet kunnen opbrengen, toch de mogelijkheid te geven van HEARTWORK gebruik te maken. Laat uw financiële positie u niet weerhouden hulp te zoeken bij relatieproblemen. De eerste kennismaking- en introductiebijeenkomst is altijd gratis. De bijeenkomsten vinden in principe plaats te Amersfoort. Indien op verzoek elders in het land wordt gewerkt wordt € 0,35 per kilometer aan reis- en verblijfskosten berekend.

HEARTWORK   ///   Helma en Bram de Blouw   ///   Galjoen 13   ///   3863 EM Nijkerk   ///   telefoon: 06 - 53346140   ///   e-mail: info@heartworkcoaching.nl